WAT DOEN WIJ

The B biedt activiteiten aan die gericht zijn op jongeren in de leeftijd 10-27 jaar. De activiteiten worden zoveel als mogelijk in overleg met jongeren bedacht en uitgevoerd, onder begeleiding van onze vrijwilligers.

activiteiten

Inloopavonden
Programmering van de inloop is op specifieke leeftijdsgroepen gericht. Ook is er sprake van vrije inloop. Dan is er geen programma maar kunnen onze bezoekers zelf kiezen wat ze willen doen. Check onze socials insta en fb voor de actuele openingstijden.

Events
Onder events worden activiteiten bedoeld zoals een muziekavond met een DJ of live optredens. Of de activiteiten met carnaval en de kermis. Maar ook sporttoernooitjes, spellenmiddagen of activiteiten waar onze bezoekers bezig zijn met fotografie of kunst vallen hieronder. Over aanstaande events communiceren wij via onze socials. Check insta en fb.

Interesse om vrijwilliger te worden (en dus mee te helpen in de organisatie van bijvoorbeeld events en inloopavonden)? Of wil je alleen deelnemen aan onze activiteiten? Kan allebei! We helpen je graag verder. Neem gerust contact met ons op!

verhuur

The B verhuurt op momenten dat er geen eigen activiteiten plaatsvinden haar ruimtes. Ben je op zoek naar een mooie ruimte om te vergaderen? Of wil je een (school)feestje organiseren voor vrienden en vriendinnen? Check ruimte huren.

Voor huurders is The B een inspirerende plek waar men voor een scherpe prijs kan vergaderen, trainingen en/of workshops kan verzorgen of een eigen ‘event’ kan organiseren. Hiervoor heeft The B passende (vergader)faciliteiten in huis. Vrijwilligers helpen met een bardienst en het klaarzetten van de tafels, stoelen en materialen.